( klik på billederne for mere info om det enkelte træningsredskab )

De effektive træningsredskaber

Som du oftest vil komme til at anvende hos Kennethmose.dk
 
       
Kropsvægtsøvelser
Gymnastiske ringe
Muskler
Hjernen og nervesystemet
Vægtstænger
Kettlebells
TRX Suspension

Hos Kennethmose.dk arbejder vi altid med de bedste af de bedste redskaber og værktøjer til at sikre dig den bedst mulige træning, med mest resultat for din indsats.   Ved første øjekast kan nogle af redskaberne måske synes ganske umulige, men vi lover dig at du bliver taget godt af og får altid tilpasset øvelserne til lige præcis dét niveau, som du befinder dig på på dagen.

 

For at høre mere om mulighederne omkring både Personlig Træning og Semi Personlig Træning, hvad enten det er i Well-come fitness & spa i Hellerup, eller ude i det fri, så send os en mail, så vi kan mødes til en uforpligtende snak, eller forhåbentlig besvare dine / jeres spørgsmål over telefonen.    Klik nedenfor for at gå til kontakt siden...

 

 

 

 

 

 

© 2015 by Kennethmose.dk. Created with pride using Wix.com

TRX Suspension

TRX Suspension Training blev opfundet af de amerikanske NAVY S.E.A.L's , som et redskab til at holde sig i den bedst mulige form, når man var afsted på længere missioner. Siden har træningsformen vundet en fast plads i træningsverdenen, og bruges den dag i dag til alt fra genoptræning til træning af topatleter. Nogle af de store fordele ved TRX training er, at du i alle øvelser får styrket dit muskelkorset, samt at du træner med egen kropsvægt og at intensiteten let justeres.