top of page

Links som vi anbefaler

Hos Kennethmose.dk er vi kritiske omkring hvad vi anbefaler og hvor vi mener at du kan finde inspiration til sundhed, træning og motivation.

Derfor glæder det os at kunne dele nedenstående links med dig, for her føler vi virkelig at du får noget ud af din tid.

Umahro Cadogan

Sundhed

Umahro Cadogan må betragtes som en af Danmarks førende kosteksperter, og er kendt fra flere bøger og ligeledes uddannelser inden for branchen. Han er adjungeret professor og underviser i Nutrition & functional medicine, og har udover dette været konsulent for talrige virksomheder og sportsfolk.  Hans historie er hentet fra egen side.

 

" Det hele startede med, at jeg som 18-årig selv fik kronisk tarmbetændelse, neurologiske symptomer der mindede om sklerose, smerter der mindede og ledegigt og blev sygemeldt i over tre år. Efter et halvt års sygemelding gav jeg mig til at bruge min viden om biokemi til at lære mig selv mere om tarmsystemet, vitaminer og mineraler, immunforsvaret og kroppens energiproduktion. Jeg brugte denne viden til at blive rask. 

Nu er det på tide, at flere nyder godt af min viden og mine erfaringer. Der er så meget inde i mit hoved, at jeg har en fornemmelse af, at der vil falde store videnskabelige afhandlinger og tykke bøger ud af min hjerne, hvis man en dag får lyst til at obducere mig. "

 

Læs mere på www.umahro.dk

Anders Nedergaard

Anders Nedergaard er navnet bag kropblog.dk. Han voksede op på landet i Jylland og har en PhD i muskelbiologi. Ved siden af sit akademiske arbejde har han som selvstændig lavet en del forskelligt arbejde som konsulent, skribent og med trænings- ernæringsvejledning. Han var ansat på Institut for Idrætsmedicin, Bispebjerg hospital i en periode på 5 år indtil marts 2011, hvorefter hans ansættelse udløb .  I dag arbejder Anders som post doc på Nordic Bioscience.   Anders er og har også været teknisk rådgiver for teamdanmark, skribent på bl.a Iform, ekspert for EFHA, European Health & Fitness Association.

 

Anders er kendetegnet ved at tage udgang i solid evidensbaseret forskning, og godkende eller aflive en masse myter og postulater, både fra medier og andre fagfolk.

 

Læs mere på www.kropblog.dk

bottom of page