top of page

Kennethmose.dk

'Fordi vi alle er atleter i vores eget liv, skabt til at bevæge os, til at udleve vores drømme og inspirere mennesker omkring os'
Holistic Health & Performance

Dine genveje

Træning

Træning

Coaching

Coaching

Sundhed

Sundhed

Foredrag

Foredrag

Æstetik

Æstetik

Bootcamps

Bootcamps

( Kommer snart )

Økonomi

Økonomi

Personlig

Personlig

udvikling

Webshop

Webshop

( kommer sommer 2015 )

Blog

Blog

Nyheder

Nyheder

Links

Links

Det står vi for...

 

Hos Kennethmose.dk er vi her for at gøre en forskel, ganske enkelt.  Vi tager udgangspunkt i den nyeste viden kombineret med de bedste værktøjer, for at kunne skabe langvarige resulater og inspiration.

   

Det vil vi opnå...

 

Vores mål er store og ambitiøse, men vi helmer ikke før de er nået. Vi vil være med at skabe klarhed omkring sundhed.  Vi vil inspirere og give mennesker troen på eget værd og troen på at de kan lykkes med alle de mål de sætter sig. Vi ønsker at motivere mennesker til at tage ansvar for deres egen lykke, og udstyre dem med værktøjerne til at handle og derigennem at opnå denne lykke.

"Definitionen på vanvid er, at gøre det samme igen og igen, og forvente et nyt resultat"

                           

 - Albert Einstein

Hvad er det der driver os, og hvor er vi på vej hen...

Fordi der er mere bag virksomheden end blot et navn og et ansigt

Mød mennesket bag Kennethmose.dk

Kenneth Mose

Sundheds- og træningsnørd

Det hele startede en kold og våd forårsdag i året 1980, nærmere bestemt torsdag d. 13.marts. Dengang så Kenneth dagens lys for første gang. 

  Som lille var Kenneth aktiv både med klassikere så som fodbold gennem 8 år og bordtennis, både single og double til sportsgrene som Rock 'n Roll dans og kampsporter som Capoeira og Wing Tsun.

  I skolen var Kenneth nok det man vil betragte som nørd - oftest sad han længst fremme og havde nærmest altid en hånd i vejret, når læreren stillede et spørgsmål, og han kunne blive yderst frustreret, hvis det ikke var ham, der fik lov til at svare på spørgsmålet. Denne passion for læring og viden har holdt ved, især efter at Kenneth har fundet sin passion i sundhedsverdenen og hvor viden hele tiden opdateres, og det er vigtigt at holde sig opdateret.

  En af de største begivenheder i Kenneth's liv har været hans forældres skilsmisse, da han var atten år gammel, især da denne kom ganske uventet. En anden, da hans mor, Jette, gik bort i 2011, blot 56 år gammel, efter et hårdt liv med alkoholmisbrug.

  Det er blandt andet disse begiveheder, der har formet Kenneth til den person, han er i dag. En, som kender til at livet nogle gange kan smide udfordringer i vores retning, men samtidig én der, grundet disse udfordringer, har søgt meget viden og personlig udvikling, og i dag anvender dette til de mennesker på hans vej, der ønsker input, hjælp og sparring - i alt fra træning og sundhed til mere personlige udfordringer i livet.

  Kort om Kenneth kan siges, at han lever og ånder for at gøre en størst mulig positiv forskel i flest mulig menneskers liv.

Mennesker siger de sødeste ting… 

 

 

Samarbejdspartnere

bottom of page