top of page

Coaching - udnyt dit fulde potentiale

 

Der findes mange definitioner på coaching, men vi mener helt overordnet at det handler at frigøre det fulde potentiale. Derfor har vi et altoverskyggende mål - at udfordre dig, at provokere, at gøre dig sur og måske frustreret - alt sammen for at tænde en ild i dit hjerte, og flytte den til de handlinger, som det kræves for dig at komme tættere på at udnytte dit fulde potentiale.

 

Hos Kennethmose.dk tager vi udgang i følgende tre områder inden for coachingens verden.

NLP 

( Neurolingvistisk Programmering )

Business Coaching

Sports Performance Coaching

Det betyder at du, som klient, er sikret en bred vifte af kundskaber, således at du kan blive hjulpet godt i mål ift. den målsætning, som vi sammen klarlægger.  Det kan være at du ønsker at bryde en dårlige vane eller måske få skabt en ny -dette kunne eksempelvis være at leve sundere, motionere regelmæssigt eller lignende.

 

Du vil under coaching sessionerne blive mødt af en aktivt lyttende coach, som stiller spørgsmål ud fra hvad du siger. Vi tror ikke på at putte dig ned i en færdig kasse, eller en færdig model, men ved derimod, at forandringen allerede begynder at finde sted, blot det rigtige spørgsmål stilles.  Det kan være det spørgsmål, som bryder det gamle verdensbillede, so italesætter at den dårlige undskyldning netop er dårlig , eller noget helt tredje.

 

For at høre mere omkring hvad coaching kan gøre for dig, så book en uforpligtende snak med os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

bottom of page