top of page

Æstetik

behøver ikke betyde strenge diæter.

 

 

Scroll ned og lær mere omkring hvordan vi kommer til at arbejde med dine æstetiske mål

Det er helt sandt, når man i branchen taler om at alle resultater stammer mest fra køkkenet...

 

Det gør sig især gældende når det kommer til dine fremtidige æstetiske resultater. Der hvor mange i branchen desværre går galt i byen er, at de ikke har fulgt tiden og forskningen, men mere holdt fast i - at vi gør som vi plejer, fordi det virkede engang, og et godt eksempel herpå er begreberne bulking og cutting - at ligge i hhv. kalorieoverskud og kalorieunderskud - og så mere eller mindre se bort fra hvilke kalorier der gør at din diæt bringer dig i kalorieoverskud, uanset om det så er slik, ris eller McDonald's.

 

Som du sikkert kan regne ud, så reagerer kroppen på andet end kalorier, bl.a. på ting som vitaminer og mineraler, som videre vil påvirke din hormonbalance, hvilket i sidste vil betyde meget for dine fremtidige resultater, og om din krop bliver god til at forbrænde fedt eller kulhydrat, hint - i forbindelse med æstetiske mål, så er det ikke smart at geare kroppen til at kunne forbrænde kulhydrat, og derved holde på fedt,  Ligeledes vil du oftest støde ind i anbefalinger om at du har brug for en halv million kosttilskud. Videnskaben har dog for længst afvist rigtig mange af disse som placebo effekt, så her kan du spare en hel del penge, som du i stedet kan bruge på mad af højere kvalitet, så din krop bliver drevet af rocketfuel i stedet for knallertbenzin

  

... men derimod intelligent kost

JA TAK, jeg vil gerne læse mere om hvad der ellers er vigtigt for at jeg når mine æstetiske mål

Med indsigten i vores tilgang til kost og til træning...

... intelligent udfordrende træning.

På træningssiden findes der om muligt endnu flere tilgange til, og myter om, træningen og hvordan dine kommende resultater bedst opnåes. Noget af det vi arbejder med hos Kennethmose.dk er filosofien 'ONE SIZE DOESN'T FIT ALL' .  Det betyder at vi sammen i starten sætter os klarlægger specifikt hvad dine mål er, samt lægger en struktureret plan, så du hele tiden selv kan følge med i hvad planen er, og hvor langt du er i forhold til de fastsatte mål.

 

Noget af det som vi vægter ekstremt meget er kvalitet frem vægt. Én ting er at flytte en belastning fra punkt A til punkt B, en anden at kaste vægten afsted, og en helt tredje er kvalitet kombineret med bedst mind-muscle kontakt. Det betyder for dig at du får de bedste resultater for din indsats, på kortest mulig tid.

 

Vi sørger hele tiden for at udfordre dig og din krop samt muskler, med alt fra justeringer i intensitet og sæt til ændringer af TUT ( tiden hvormed en muskel er aktiv ) samt brug af diverse avancerede træningsmetoder, med et formål for øje - at give dig muskelvækst og muskeltoning på kortest mulig tid.

 

Så kort fortalt - når du træner med os for at opnå dine æstetiske mål, så kan du lykkeligt glemme alt om underlige cirkusøvelser, squat stående på swissbolde eller lignende. I stedet, så kan du sige goddag til tung træning, mind-muscle connection ( som var godt nok til Arnold Schwarzenegger ),, justerede bevægebaner, brug af powerbands, German Volume Training med mere.

 

Udover din kommende læring om kosten og træningens indvirkning på dine resultater, så vil du komme til at høre mere om hvilke kosttilskud der rent faktisk virker, hvorfor søvn er enormt vigtig for dine muskler og opbygningen heraf og meget meget mere.

Så spørgsmålet er blot...

Er du klar til at gøre hvad som kræves? Klar til prioritere dine mål højere end mange andre ting? Klar til at træde ud af din comfortzone - LANGT ud af dit comfortzone... ?

 

Så er det blot tage kontakt til os her, og booke dit gratis og uforpligtende møde, hvor du kan høre mere om hvordan lige præcis dit forløb kan se ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page